اسپاگتی با سس سبزيجات
براي درستكردن ماكارونی يا به قول ايتاليايی ها اسپاگتی، حتما لازم نيست از مخلوط گوشت چرخكرده و رب گوجهفرنگي بهعنوان سس استفاده كنيد.
اين غذا را در ايتاليا با انواع و اقسام سسها درست میكنند كه اسپاگتی با سس سبزيجات فصل، يكي از اين نمونههاست.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
- فلفل دلمهای؛ 2 عدد
- روغن زيتون؛ 2 قاشق سوپخوری
- سير؛ 2 حبه (له شود)
- گوجهفرنگی؛ نيم كيلوگرم (پوست گرفته و رنده شود)
- كدو؛ 2 عدد (ريز خرد شود)
- پودر فلفل قرمز؛ يک قاشق چای خوری سرخالی
- زيتون سياه؛ 45 گرم يا يک چهارم پيمانه
- ريحان تازه خردشده؛ 2 قاشق سوپ خوری
- ماكارونی رشتهای؛ نيم كيلوگرم
- پنير پارمسان يا پنير پيتزا؛ 50 گرم يا نصف پيمانه (رندهشده)
روش تهيه:
1 فلفل دلمهای ها را شسته و پس از خارجكردن تخم داخل آنها، بهصورت خلالی خرد كنيد. سپس روغن را داخل تابه گودي بريزيد و روی شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، سير را اضافه كرده و روی حرارت كم، 30 ثانيه تفت دهيد.
2 فلفل دلمهای را نيز به همراه گوجهفرنگي، كدو و زيتون به سيرداغ اضافه كنيد و پس از اينكه مواد را به مدت 2 دقيقه تفت داديد، نصف پيمانه آب اضافه كنيد و 20 دقيقه صبر كنيد تا اين سس بپزد. ريحان خردشده را هم به همراه نمک و فلفل در مواد بريزيد.
3 در اين فاصله زمانی، قابلمهای را تا نيمه از آب پر كرده و پس از اضافهكردن كمی نمک و روغن به آب، روی شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. پس از آن ماكارونی رشتهای را در آب بريزيدو مدت حدود 20 دقيقه حرارت دهيد تا ماكارونی كاملا پخته شود، سپس آن را آبكشی كنيد.
4 در پايان، ماكارونی را در ظرف موردنظر بكشيد و سس را روی آن ريخته، سپس روی سس مقداری پنير پيتزا يا پنير پارمسان بريزيد.
نكته: ايتاليايی ها اين غذا را به همين ترتيب میخورند ولی اگر شما ماكارونی را بهصورت دمكرده دوست داريد، میتوانيد آن را به روش معمول دم كنيد.
نظرات شما عزیزان: